torstai 29. tammikuuta 2015

Iloinen perheenäiti - Tytti Oksanen

Winter Revolutioniin on enää 2 päivää! Ja että asia ei menisi viime tinkaan, on syytä esitellä viimeinen (mutta ei se kuuluisa vähäisin) henkilö, joka tulee jakamaan palan omasta elämästään klo 13 alkavassa tilaisuudessa. Tytti Oksanen on nuori yhden miehen vaimo ja kolmen lapsen perheenäiti. Ja aina iloinen.


Tytin seurakuntatausta on melko kirjava.
Elämäni kaksi ensimmäistä vuotta kuuluin luterilaiseen kirkkoon, mutta kasvoin helluntaiherätyksen parissa ja palvelin baptistilähetyksessä. Naimisiin menin vapaakirkollisen kanssa ja nyt olen baptistikirkon jäsen. Voin todeta, että tärkeintä on usko Jeesukseen!
Tytti on kasvanut uskovan kodin lapsena ja sitä kautta uskonasiat tulivat tutuksi hyvin varhaisessa vaiheessa. 10-vuotiaana Tytti kuitenkin kuuli eräällä leirillä sanat ”Jumalalla ei ole lapsenlapsia”, ja se pysäytti.
Jäin miettimään leirin jälkeen asiaa, ja totesin, etten ole taivaskelpoinen, olen syntinen tyttönen. Eräänä iltana omassa sängyssä ristin käteni ja pyysin Jeesukselta syntejäni anteeksi ja muuttamaan sydämeeni. Ja niin todella tapahtui! Haasteita on matkalla riittänyt, mutta Jeesus on pitänyt huolen!
Tytin mukaan parasta Jeesuksessa on äärettömän suuri rauha. Vaikka elämä on ollut touhuntäyteistä, niin rauha, joka uskoontulohetkellä tuli sisimpään, on pysynyt. Sisällä kuplii jatkuva ilo, rauha ja kiitollisuus Jeesusta ja hänen ristintyötään kohtaan.
Mitä haluasit sanoa blogin lukijoille?
Haluan jakaa oman mottoni, jonka mukaan olen pyrkinyt elämään ja josta toivottavasti moni muukin saisi elämänohjetta itselleen: "Vastaa, kun kysytään. Elä niin, että kysytään!"
Ole mukana Vaajakosken baptistiseurakunnalla lauantaina klo 13, niin kuulet lisää Tytin kokemuksista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti