keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Nuori evankelista - Maria Korpela

Puolentoista viikon päästä pidettävässä Winter Revolutionissa omasta elämästään tulee kertomaan Maria Korpela. Tämä pirtsakka nuori flikka opiskelee Lapuan kristillisessä opistossa lapsi- ja perhetyön perustutkintoa. Kun Marian toimintaa lasten parissa seuraa edes minuutin, näkee helposti, että hän opiskelee oikeaa alaa.


Pari vuotta sitten Maria törmäsi Jeesukseen ja hänen elämänsä koki täyskäännöksen. Masennus ja elämänkielteinen asenne olivat hetkessä historiaa. "Menin eräässä nuortentapahtumassa eteen rukooltavaksi, mutta juuri mitää ei tapahtunut. Tein saman jutun uurelleen seuraavana iltana ja silloon rukouksen kautta sain täyttyä Pyhällä Hengellä", Maria kuvailee. 

Maria palvelee lahjoillaan eri seurakunnissa melko aktiivisesti. Hän on mukana Maranatha-nimesessä ylistysryhmässä ja hän on käynyt erilaisissa tapahtumissa kertomassa elämänmuutoksestaan, jonka Jeesus on saanut aikaan. Jeesus ei kuitenkaan muuttanut aivan kaikkea – sipsit ja roskaruoka maistuvat Marialle edelleen! Tulevaisuuden kuvaan kuuluu haave perheestä ja lapsista.

Mikä on Marian mielestä parasta Jeesuksessa? "Rukous on mulle iso juttu, ja Jeesuskaan ei katto kelloon. Rukouksiin on tullut vastauksia. Meillä on rukouksia kuuleva Jumala!" Maria sanoo. 31.1. saamme kuulla lisää Marian ajatuksia.

Terveisiä blogin lukijoille? "Nähään Vaajakoskella!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti