perjantai 8. toukokuuta 2015

Unelmista totta

lähde: http://saddlebackpics.smugmug.com/Events-and-Exhibitions/Saddleback-Poster-Art/i-vC789Ht
Jokainen meistä unelmoi joskus. Toiset unelmoivat enemmän, toiset jo liikaakin. Toiset vaikenevat visusti unelmistaan, toiset ryntäävät niitä kohti ja joku päivä saavuttavat ne. Unelmat auttavat pääsemään irti arjesta, mutta joskus ne vaivaavat niin, ettei pysty keskittymään muuhun.

On vaikea selittää, miksi joku haaveilee pienestä pojasta asti olevansa isona koripallotähti, toinen hevoskuiskaaja ja joku lähetyssaarnaaja. Sitten heistä tulee kuitenkin jotain muuta, kuin mitä he olivat unelmoineet. Sitten on niitä, jotka eivät tiedä mitä haluavat, mutta heistä tulee monien idoleita.

Minä haluaisin olla evankelista, enkä häpeä sitä. Uskoontulostani asti olen halunnut tavalla tai toisella kertoa ihmisille Jeesuksesta ja voittaa sieluja Kristukselle. Näin on saanut tapahtuakin ja olen löytänyt itseni ihmeellisellä tavalla tilanteista, joissa olen saanut kertoa Jeesuksesta. Niissä hetkissä tuntuu siltä, että teen jotakin, jolla on merkitystä. Jotakin, jota todella koko sydämestäni haluan. Ne ovat hetkiä jolloin elän unelmaani. Jollekin toiselle tämä sama kokemus voi olla hetki, jolloin saa leipoa kakkua, kirjoittaa kirjaa tai julkaista ensimmäisen levyn.

Sitten on niitä hetkiä, jolloin teen asioita, joista en tiedä, onko niissä mitään järkeä. Tuntuu siltä kuin hukkaisi aikaansa, vaikka tekisikin todellisuudessa jotain oikeasti tärkeää. Samaan aikaan kun hukkaa aikaansa tehdessä jotain, mistä itse ei voi nauttia, haaveilee unelmiensa täyttymyksestä.

Varmasti kaikilla meistä on tällaisia hetkiä. Sinullakin, joka luet tätä. Haaveiletko pääseväsi opiskelemaan oikeustiedettä? Sinne on varmasti vaikea päästä, ennen kuin on hakenut sinne, lukenut pääsykokeisiin ja valmistautunut siihen kaikin tavoin. Haluatko osata puhua espanjan kieltä? Se on mahdotonta ennen kuin hakeudut kurssille tai jollakin muulla tavoin alat opiskella kieltä. Unelman toteutuminen vaatii joskus kovaa työtä. Toisilla unelmien toteutuminen tuntuu tapahtuvan itsestään. Paikallaan pysyvää autoa on mahdotonta ohjata.

Onko sinulla Jumalan antama unelma? Koetko kutsua lähetystyöhön? Haluatko palvella Jumalaa jollakin erityisellä tavalla? Anna Jumalan johdattaa elämääsi! Jumalalle kaikki on mahdollista. Siis ihan kaikki. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että Jumala antaa sinulle tehtävän, jota ei ole sinulle tarkoitettu. Jumala on varmasti antanut elämällesi tarkoituksen, jota kohti hän haluaa sinua kuljettaa. Ehkä saatat tietää, mikä se on, mutta ajattelet, että olet huono. Ajattelet, että olet liian nuori, köyhä, ujo, laiska, pieni tai jollakin muulla tavalla kyvytön kulkemaan kohti unelmaasi ja tyydyt silloin johonkin, mihin sinua ei ole tarkoitettu.

Älä anna toisten ihmisten uskomusten tai mielipiteiden lannistaa itseäsi. Jumala uskoo sinuun. Jumala tietää mihin pystyt, sillä hän on antanut taitosi sinulle. Älä hukkaa nuoruuttasi tai elämääsi siihen, että teet jotain, josta koet että sillä ei ole merkitystä. Silloin kun kuljet Jumalan johdatuksessa, jollakin ihmeellisellä tavalla koet itsesi maailman onnellisimmaksi ihmiseksi. Varmasti joku toinen ei ollenkaan kadehdi sinun asemaasi, mutta se ei ole sinun ilostasi pois. Älä siis ollenkaan katso tämän maailman mahdollisuuksiin, vaan katso Jumalaan. Jumala voi tehdä unelmistasi totta.


lähde: www.liveitoutblog.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti