torstai 16. huhtikuuta 2015

Siiantappoase

Sinä yönä roihu nousi taivaisiin  ja hopeiset veitset välähtivät iskiessään tuoreeseen suomenlahden siikaan. Maailman lehdistö järkyttyi, kun tuulipukuihin, ristiriipuksiin ja kommandopipoihin sonnustautunut terroristijoukko valtasi Töölöläisen kalakaupan ja alkoi polttamaan kaloja roviolla virsiä veisaten. Terrorismi oli iskenyt lintukotoon.

Kaikki alkoi siitä, kun eräs Helsinkiläinen rukouspiiri teki havainnon - moni teologiaa opiskelemaan lähtenyt palasi sieltä tuoden mukanaan outoja, heille tuntemattomia oppeja, tai jopa uskonsa menettäneenä! Sillä totta kai he olivat ymmärtäneet raamatun oikein - tavu kerrallaan vain eteenpäin, isiensä perinnäissääntöjä noudattaen - joten palaajien opit eivät voineet olla oikeita!

Rukouspiiri löi päänsä yhteen, ja totesi, että tämän täytyy johtua raamattukoulusta. Myös sen, että vielä useampi vastaavan ikäinen ihminen, joka ei opiskele teologiaa, luopuu uskostaan, täytyi olla näiden ihmisten turmiollista vaikutusta, heidän suljettujen ovien takana kokoontuvien salaseurojensa aikaansaannosta! Mutta tämä hapatus meni vielä pidemmälle - he havaitsivat myös, että paitsi teologia, myös opiskelu yleensä tuotti usein uskostaan luopuneita! Tulos oli selvä - opiskelu ja kirjaviisaus oli paholaisen juoni, salaliitto kaiken hyvän tuhoamiseksi, opiskelleen eliitin hyvävelikerho!!

Tämän uuden totuuden valossa ryhmä alkoi lukemaan raamattuaan uudella tavalla - he jättivät pois Paavalin ja Luukkaan teokset, jotka oppineisuus oli selkeästi pilannut, ja kylvettivät itseään Pietarin kiivaudessa puolustaa uskoaan, imivät itseensä hänen rustiikkisen, ukkosen lailla jylisevän retoriikkansa. Lopulta heille tuli ilmestys, joka paljasti ongelman todellisen syyn, tämän krisittyjen sieluja kuristavan köynnöksen juuren: Norjalaiset.

Norjalaiset ovat kautta aikain täyttäneet Suomalaisten, ja muidenkin, pöydät kalalla - ja kalahan tunnetusti parantaa aivotoimintaa! Jos tästä opiskeluvillityksestä haluttiin eroon, tuli iskeä sen ytimeen - koulutus oli vain liiallisen aivojen käytön seuraus, ja uskoa vahingoittava! Jos vain ihmiset söisivät vähemmän kalaa, kenenkään mieleen ei tulisi kyseenalaistaa saarnaajien oppeja, ja usko kukoistaisi! Siispä he suunnittelivat, miten vapauttaisivat Suomen Siionin tästä taakasta, ostivat tuliterät fileerausveitset ja terästivät mielensä koitokseen. Ja sinä yönä roihu nousi taivaisiin.

1 kommentti:

  1. Kalan ja aivotoiminnan välistä yhteyttä kalan syönnistä en tiedä. Mutta hiihto suorituksia kalan syönti ehdottomasti parantaa. Millään muulla ei voi selittää norjalaisten dominointia hiihdossa������

    VastaaPoista