maanantai 24. marraskuuta 2014

Nyt se alkaa!

Jes! Eli vihdoinkin me ollaan saatu sekä blogi että Facebook-sivut pystyyn. Facebookissa tarkoitus on tiedottaa ja keskustella kaikesta toimintaamme liittyvästä, ja täällä tarkoitus on blogata vähän kaikesta (katso bloggaajat-osiosta, että kuka bloggaa ja mistä).

Homma ei tietenkään pääty tähän, koska tiimillä on työn alla tammikuun Winter Revolution 2015 -tapahtuma (siitä lisää infoa piakkoin). Ja koko vuodelle 2015 ollaan suunniteltu tietenkin perinteisiä leirejä ym.

Historiaa: SBK on järjestänyt hyvää nuorten ja nuorten aikuisten toimintaa jo pitkät tovit. Baptistitkin kävivät omissa seuroissaan jo ennen kuin Suomen valtio oli virallisesti syntynyt. Kuitenkin tiedotus on jäänyt vähän muiden juttujen jalkoihin. Siihen tuleekin nyt muutos :)

Tulevaisuus: Leirejä ja tapahtumia tullaan järjestämään kuten ennenkin - toivottavasti pystytään parantamaan. Tiimi on kerännyt ahkerasti edellisen vuoden aikana palautetta ja sen perusteella ollaan pyritty tekemään hyviä ja perusteltuja muutoksia koko toimintaamme.

Olitpa baptisti tai et, olitpa tuttu tai tuntematon, olitpa mies tai nainen, vihreä tai keltainen, suomalainen tai ruotsalainen, pitkä tai pätkä, olet tervetullut meidän joukkoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti