perjantai 2. lokakuuta 2015

Hiljaiseloselvitystä

Hei!

Pahoittelemme koko tiimin voimin, että blogissa on ollut niin pitkään hiljaista. Hiljaisuus johtuu siitä, että SBK:n nuorisotyössä on käynnissä aikamoiset muutokset ja mullistukset, kun iso osa tiimistä on siirtynyt muihin töihin ja maihin. 

Aaron aloitti lääkiksen Kuopiossa, Janne lähtikin Lontooseen englantia opiskelemaan (Janne & Sara muuttavat Usaan vasta ensi elokuussa) ja Sara meni hommiin Isoon Kirjaan Keuruulle. Katri ja Toivo kuitenkin ovat edelleen työssä mukana, ja tällä hetkellä suunnitellaan miten jatketaan. Kuka ja miten ja milloin. :) 

Siu!


3 kommenttia:

 1. Kysymys miksi tänne ei enää ilmesty lähetetyt kommentit.....

  VastaaPoista
 2. Kysymys poistaako sivuston pitäjä kaikki kommentit joissa kysytään sivuston järkevyyttä ja tavoittavuutta. Mielenkiintoista että ei voi olla erimieltä tämän sivuston pitäjien kanssa. Katsokaa peiliin ja ottakaa kritiikki vastaa..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista. Peiliin on katsottu, kritiikki vastaanotettu ja eri mieltä saa aina olla. :) Tämä viimeisin postaus selittäneekin sen, miksi blogin puolella on ollut hiljaista viime aikoina.

  Tämän sivuston ja blogin tulevaisuutta pohditaan siis par aikaa. Täällä sitten kerrotaan mahdollisista muutoksista, kun jotain kerrottavaa on. :)

  Katri

  VastaaPoista